Meldt u nu aan voor de infosessie van Adcorporate op vrijdag 25 oktober a.s. tijdens de week van de bedrijfsoverdracht! Lees hier meer over de infosessie.

Tijdens de week van de bedrijfsoverdracht organiseert Adcorporate een infossie over het verkoopklaar maken van een onderneming.

Een ondernemer verkoopt meestal maar één maal zijn bedrijf. Een goede voorbereiding is dan zeer belangrijk. Tijdens de infosessie geven we een aanzienlijk aantal praktische tips met uitleg om je bedrijf klaar te maken voor een verkoop en om de waarde van je bedrijf te optimaliseren.

De voordracht wordt georganiseerd door Adcorporate. Adcorporate is een fusie- en overnamekantoor met 4 vestigingen verspreid over Vlaanderen. De voordracht zal gegeven worden door Marc Leemans, oprichter van Adcorporate. Marc heeft een zeer uitgebreide ervaring in bedrijfsoverdrachten en is een boeiende spreker.

Programma:
• Aanvang: 13.30 uur
• Start infosessie: 14.00 uur
• Vragen en Antwoorden: 15.30 uur
• Einde: 16.30 uur

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs of een email sturen naar info@adcorporate.com.