Waarom Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Betrokken en persoonlijke begeleiding bij bedrijfsoverdracht

Adcorporate begeleidt (toekomstige) ondernemers bij overnametrajecten op een betrokken en persoonlijke manier. Wilt u een bedrijf kopen, of juist uw bedrijf verkopen? Dan kunnen we ook u de gewenste praktische ondersteuning bieden.

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. De overnameadviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Ook u heeft recht op gedegen advies bij bedrijfsovername

Wij vinden dat iedere ondernemer recht heeft op gedegen advies bij bedrijfsovername. Daarom werken we niet volgens één vaste aanpak. Als ondernemer heeft u behoefte aan specifieke begeleiding op basis van uw persoonlijke situatie. Daar beginnen wij direct mee.

Al in de voorbereidende fase van een overnametraject brengen we de situatie van de onderneming uitgebreid in kaart. Gedurende het gehele traject gaan we proactief te werk, zodat we constant op de hoogte blijven.

Een transparant overnametraject voor een geslaagde transactie

Bij ons kunt u rekenen op een transparant overnametraject. We zijn eerlijk over uw situatie en duidelijk over wat u kunt verwachten omtrent de bedrijfsovername.

Doordat we op de hoogte zijn kunnen we onderhandelingen voeren op basis van inhoud en argumentatie. Op gelijkwaardig niveau. Zonder spelletjes. We hebben oog voor uw belangen, maar ook voor die van de wederpartij. Naar ons idee de beste manier om te komen tot een geslaagde transactie.

Onze aanpak levert al 10 jaar concrete resultaten op

We bestaan 10 jaar en hanteren van begin af aan dezelfde aanpak, en deze levert doorlopend concrete resultaten op. Geslaagde transacties, binnen een relatief korte termijn. Kortom: tevreden ondernemers. Dat kunnen we aantonen, en daarvoor verwijzen we o.a. graag naar onze referenties.

Ook een bedrijf kopen, verkopen of participeren in een onderneming? Dan bieden we ook u de gewenste ondersteuning. Samen met u werken we dan aan een geslaagde bedrijfsoverdracht.

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.