Marc Leemans

m.leemans@adcorporate.com

Na universitaire studies in de periode ’82 – ’86 bekleedde Marc Leemans diverse functies bij Ernst & Young, Marcam (IT) en Axias (IT). Als financieel directeur werd hij na een management buy out afgevaardigd bestuurder bij Axias nv. In voorgaande functies was Marc betrokken bij de realisatie van diverse aan- en verkoopsdossiers. Axias nv werd later ook verkocht aan REALDOLMEN. Marc Leemans richtte vervolgens Adcorporate Antwerpen op en zette zijn carriére verder als zelfstandig overnameadviseur.

 

Edward Verdugt

e.verdugt@adcorporate.com

Tijdens zijn studie handelswetenschappen was Edward al geïnteresseerd in fusies en overnames. Niet toevallig betrof zijn afstudeerverhandeling de fusies in de financiële sector en de gevolgen daarvan.

Tijdens zijn 25 jarige loopbaan heeft hij in België en Nederland diverse financiële managementposities bekleed bij internationaal georiënteerde bedrijven in diverse sectoren zoals bouwbedrijven, scheepvaartbedrijven en export- en productiebedrijven. Naast een diepe en brede kennis van financieel management was hij ook betrokken bij de uitvoering van diverse reorganisaties en acquisities. Bij Adcorporate begeleidt hij KMO-ondernemers bij het kopen en verkopen van bedrijven alsook het waarderen en verkoopklaar maken van bedrijven.