Missie & Visie.

Missie

Adcorporate gaat verder dan alleen ‘de deal sluiten’. Wij geloven dat we met écht goed en eerlijk advies tot de beste transactie komen. Transparant, van mens tot mens en altijd met het belang van de ondernemer voorop. Een bedrijf (ver)kopen doet u immers niet elke dag. En een bedrijfsovername omhelst meer dan alleen de cijfers.

Visie

Adcorporate wil bedrijfsovernames in België beter organiseren. Dat begint bij het transparant maken van het complete traject; van kennismaking tot transactie.

MVO

Adcorporate is actief met een aantal nevenactiviteiten, waarmee we onder andere onze maatschappelijke betrokkenheid aantonen.

Cursus bedrijfswaardering voor intermediairs

Bedrijfsadvies omvat tal van disciplines. Een belangrijk onderdeel is de waardering van een bedrijf. Bedrijfswaardering is echter complexe en ondoorzichtige materie. Adcorporate biedt hier inzicht in via cursussen. Speciaal voor intermediairs als accountants, bankiers, juristen en fiscalisten die te maken krijgen met bedrijfswaardering.

Ons boek: Vraagprijs of prijsvraag?!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met bedrijfsoverdracht. De kennis over dit onderwerp is vaak beperkt. Het boek ‘Vraagprijs of prijsvraag?!’ is een praktisch handboek voor ondernemers in het KMO. Hiermee verschaffen we inzicht in de ins en outs van bedrijfsoverdracht, maar ook in de factoren die bepalend zijn voor de waarde van een onderneming.