Waardebepaling.

Weet u wat uw bedrijf waard is? Laat een waardebepaling uitvoeren via Adcorporate.

Wilt u uw bedrijf verkopen, inbrengen in een nieuwe vennootschap of wilt u juist een andere bedrijf overnemen? Is een waardering nodig om een geschil op te lossen? Of wilt u gewoon weten wat uw bedrijf waard is? In alle gevallen is een waardebepaling van groot belang.

Wat bepaalt de waarde van een bedrijf? Onze adviseurs geven u een grondig inzicht in de waardestuwers van uw onderneming of onderdelen ervan. Waardestuwers zijn díe factoren die van grote invloed zijn op de waarde. Bijvoorbeeld de succesfactoren, klant- en leveranciersverhoudingen, opbouw personeelsbestand, bestendigheid van het verdienmodel, de markt- en bedrijfsrisico’s en op welk niveau bevinden zich de sterke en minder sterke kanten van het bedrijf? Allemaal zaken die van invloed zijn op de toekomstige te verwachten opbrengsten voor het bedrijf.

Adcorporate heeft zich gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van bedrijven. Wilt u een reëel beeld van de waarde van uw bedrijf? Dan kunnen wij u daarbij verder helpen. Neemt contact met ons op voor meer informatie of vraag ons gratis boek aan.