Adcorporate Noord-Nederland

Marcel Gritter

Marcel (1979) heeft zijn studie Fiscaal Recht met succes afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij de opleiding Federatie Belastingadviseur gevolgd. Na zijn studie is hij in 2007 toegetreden als vennoot bij een accountantskantoor. Vanuit zijn werk als belastingadviseur heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfswaarderingen en bedrijfsoverdrachten.

“Met onze deskundigheid en ervaring zorgen wij er voor dat uw bedrijfsoverdracht een succes wordt!”

Na 6,5 jaar is hij als vennoot uitgetreden om de focus te kunnen leggen op het adviseren van klanten via Adcorporate. Marcel is een jonge ondernemer met passie voor zijn vak en zijn klanten. Hij probeert altijd het beste te behalen voor zijn klanten.

Fred van Dellen

Specialismes: 

Fred van Dellen is zijn loopbaan begonnen bij defensie. Na gedurende een aantal jaren daar een succesvolle carrière te hebben opgebouwd heeft Fred de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In de voorbije jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met ondernemen, ondernemers en ondernemingen.

Na eerst enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, werd de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Binnen de verzekeringsbranche werd een prachtig bedrijf gebouwd. Ruim 10 jaar later wist Fred dit bedrijf succesvol te verkopen.

De daarop volgende jaren heeft Fred zich vooral bekwaamd in risicobeheer, risicomanagement, verzekeringsmanagement en business continuity management en heeft hij als directeur in loondienst verschillende bedrijven aangestuurd.

Alle opgedane kennis en ervaring wil hij aanwenden om ondernemers te adviseren bij aan- en verkooptrajecten en ze begeleiden, coachen en helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Fred weet uit ervaring hoe impactvol dergelijke trajecten kunnen zijn en hij begrijpt dat een goede voorbereiding en analyse in de aanvang de kans op succes vergroot!

Xander Heyden

x.heyden@adcorporate.nl

Xander heeft zijn studie Fiscale Economie afgerond op de Hanzehogeschool in Groningen. Vervolgens is hij als fiscaal medewerker gestart bij een accountantskantoor in Assen. Doorgegroeid naar fiscaal adviseur en uiteindelijk na een aantal jaren de ‘switch’ gemaakt naar bedrijfsadviseur. Het werkgebied werd uitgebreid naar Steenwijk, Heerenveen en Groningen en, na wisseling van werkgever, heel Drenthe en Groningen.

Na 15 jaar in de accountancy het besluit genomen om het over een andere boeg te gooien en bij Adcorporate Noord-Nederland aan te sluiten.

Naast de vele jaren ervaring als fiscaal en bedrijfsadviseur is Xander ook actief in diverse besturen. Van de commerciële club(s) tot een wielervereniging.

 

Adcorporate Noord-Nederland heeft alles in huis om u te helpen en te begeleiden met een succesvolle aan- en/of verkoop.

Ook wanneer het gaat om herstructureringen, financieringsvraagstukken of een breed bedrijfsmatige advies bent u bij Adcorporate Noord-Nederland aan het beste adres!