“Adcorporate begeleidt Maldoy bij verkoop”.

De familie Maldoy startte haar activiteiten in Hasselt in 1928. Door de jaren heen ontwikkelde het assortiment tot in hoofdzaak batterijen en autogereedschappen. Jeroen Stockmans neemt het bedrijf van de familie Maldoy over in 2001 nadat hij eerder een paar jaar actief was als algemeen directeur van de zaak. In 2007 verhuist Maldoy naar Alken omwille van de hogere zichtbaarheid langs de drukke expresweg.

Als gevolg van zijn overdrukke agenda bij andere projecten en bedrijven, beslist de heer Stockmans om Maldoy te verkopen. “Ik kende Adcorporate uit het verleden omdat zij toen een verkoop van een bedrijf begeleidden die door mij werd overgenomen.” vertelt Jeroen. “Tijdens deze onderhandelingen gaf Marc Leemans een veel blijk van kennis en professionaliteit”.

Succesvolle afronding

Adcorporate begeleidde het gehele verkooptraject. Jeroen blikt er met tevredenheid op terug: “Alles verliep zoals vooraf besproken en de vennootschap werd in april 2013 aan een goede partij verkocht”. Na een korte periode van bijstand, kon Jeroen zich verder richten op de zijn andere activiteiten.

Terug naar overzicht.