“Van waardebepaling tot de ondertekening: het traject is prima verlopen”.

Vac & Vent bvba is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van ventilatiesystemen. In 2007-2008 ging oprichter en toenmalig eigenaar Benny Arts op zoek naar Europese producenten om hun ventilatieproducten binnen België op een exclusieve basis aan te bieden. Initieel worden deze producten enkel gebruikt binnen het eigen installatiebedrijf. Maar hij krijgt al snel veel aanvragen van collega installatiebedrijven om producten te leveren. Daarom beslist hij in 2009 om de vennootschap New Energy Tecnics bvba op te richten met als doel via een groothandel andere installatiebedrijven te adviseren en te beleveren met een eigen concept, identiteit en service. In 2011 zijn de activiteiten van de groothandel dermate toegenomen dat hij beslist om zijn eigen installatiebedrijf te verkopen om zich volledig te kunnen richten op de groothandel.

Via via komt hij in contact met Adcorporate. Benny: “Van bij de start had ik een goed gevoel. Met duidelijke informatie, een overzichtelijk stappenplan en vlotte bereikbaarheid was ik steeds op de hoogte van de voortgang. Het verkoopproces startte in juni 2011 en de verkoop vond plaats in november 2011. Adcorporate begeleidde het gehele traject dat erg soepel is verlopen”.

“Ik heb vooral bewondering voor de manier waarop Adcorporate de waardebepaling uitvoert. Zelf had ik het bedrag waarvoor ik wilde verkopen gemeld en Marc Leemans kwam na de analyse van de cijfers en diverse gesprekken met mezelf alsnog met een hogere waardevork. Door de diepgaande analyse bleek Adcorporate ook in staat om tijdens de onderhandelingen deze waarde te verdedigen en te behouden. De overeengekomen prijs overtrof dus mijn verwachtingen. Klasse!” Ik raad mijn zakenrelaties dan ook aan om met Adcorporate in zee te gaan.

Terug naar overzicht.